Da vi så flyttede ind efter 2 måneders intensiv husrenovering, skulle det største projekt så sættes igang – nemlig udskiftning af 300 kvm stråtag!! Ole er heldigvis meget “handy” anlagt, og han har heldigvis haft rigtig mange dygtige (og særdeles hjælpsomme) kammerater til at rådføre sig med undervejs, hvilket har været altafgørende vores hele vores renoveringsprocess. I og med at Ole selv kunne lave det meste, så havde vi budgetteret med, at Ole skulle gå 3 måneder på taget, alt imens Bina klarede udpakning og indretning, indkørsel af ungerne i ny børnehave/vuggestue samt genstart af job efter endt barsel.

2016 var faktisk lidt hård, nu hvor vi lige har haft tid til at kikke tilbage og opsummere det hele. Det er nok også årsagen til, at vi har haft taget en lidt længere pause fra de større renoveringsprojekter i år 2017. Istedet har vi forsøgt at lære vores nye område at kende, brugt tiden på at falde til samt at få nydt vores hus og kæmpe have – sammen som familie.

Nu er det 2018 – og vi er så småt ved at have samlet kræfter til, at nu må der godt ske lidt på renoverings kontoen igen..og listen over “TO DO’s” er lang!.. altså sådan rigtig lang. Vi har nemlig rigtig mange småting og drømme, som vi gerne vil videre med. Her er blot lige et lille oprids over et par af de næste projekter, som vi regner med at kaste os over i 2018:

  • Vores indkørsel! Vi har et rigtig stort indkørsels-parti, som desværre ikke kan holde til en masse trafik og parkering. Så efter mange dejlige venne- og familiebesøg (..hvilket vi værdsætter utroligt meget…), så er hele indkørslen blevet godt opkørt og mudret, så det skal vi have fixet. Der skal bl.a. lægges dræn, køres en masse jord væk, udjævnes, lægges pigsten og slotsgrus osv. Alt i alt = et kæmpe projekt som vi ikke ser helt så meget frem til. Her kunne det helt sikkert have været rart med lidt ekstra guld på kistebunden, så vi kunne have hyret en funky  anlægsgartner til at klare den opgave, men sådan bliver det desværre ikke.
  • Annekset! Vi har i længere tid udskudt indretningen af vores lille sort/hvide anneks, så nu skal det altså gøres. Vi har et stort ønske om at lave et hyggeligt kontormiljø derover, som både er lidt ski, surf og Soho inspireret.
  • Bryggerset.. Vi har et rigtig fint bryggers i den ene længe af huset, og det trænger virkelig til en opløftning. Bryggerset blev totalt nedprioriteret i efteråret 2016, da vi overtog huset, så nu må det snart være tid til lidt kærlighed der også. Der skal bl.a. laves en vindueskarm (…pt. er det åbent ind til isoleringen..), der skal sættes en bordplade op med tilhørende håndvask over vaskemaskinen og tørretumbleren, og så skal der laves et pænt reolsystem op ad den ene væg – og måske IKEA igen igen kan hjælpe os her?
  • Dertil skal haven tæmmes, og så vi drømmer om et lille hyggeligt orangeri på vores lille bakke i aftensolen samt et vildmarksbad … og en skaterampe i haven som ungerne, Ole og onkel Bens kan lege på. Det kan dog godt være, at have-ønskerne har lidt længere udsigter end bare år 2018. 😉
  • Og så er der selvfølgelig også de 1000 andre små kedelige ting og to do’, som slet ikke er værd at nævne her. Dem har vi alle listet i punktform i en lille bog, som vi hiver frem, når vi keder os…hvilket er sjælendt.

Ønsk os held & lykke og send gerne en masse energi og god karma i vores retning, for det kommer vi vist til at få brug for.

Bina, Ole … Noa og Tor.

Leave a Reply