Hvem er vi?

Vi er Ole, Bina, Noa, Tor og hunden Norma på 40 kilo. Vi er nok ret almindelige og præcis ligesom så mange andre småbørnsfamilier!

Ole er selvstændig Grafisk og Digital Designer. Bina arbejder som kundeansvarlig i en mindre IT virksomhed i Københavnsområdet. Noa Marie er 6 år gammel, sød, kærlig, selvstændig og stædig – og Tor Lewis, på 2 år, er bare glad og en DRENG med store bogstaver.

Vi har været sammen i 8 år. Vi boede først på Vesterbro, og senere hen flyttede vi til Valby. Vi elsker København og bylivet med alt hvad det indebærer, men samtidigt har vi også savnet en masse andre ting, som København desværre ikke har kunnet give os.

I sommeren 2016 besluttede vi os derfor for at kaste os ud i noget nyt – nemlig huskøb og et større renoveringsprojekt af et gammelt bondehus langt fra København – i forsøget på at realisere nogle af de ting, som vi igennem en årrække har gået og snakket om.

Springet har i første omgang ført os fra byliv og 3 værelses lejlighed i København – til et gammelt bondehus tilhørende 5000 kvm natur, fordelt på en stor have og en tilhørende strandgrund. Alt dette cirka 70 kilometer nord for den Københavnske Rådhusplads, da vi måtte indse, at økonomien desværre ikke rakte til at opfylde vores (bolig)drømme i nærheden af byen.

Langtfrakbh.dk handler egentligt bare om os… og vores vej ud af byen, udfordringerne, overvejelserne, fordommene, drømmene, idéerne, tankerne, drømmene, vores familie og om at teste livet af langt fra København.